Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Лызова В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Лызова В. Ю. 
Антиокислительные свойства композиционной добавки "Компакт-БП" при хранении ферментированных колбас [Електронний ресурс] / В. Ю. Лызова // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 573.474 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Лызова В. Ю. 
Исследование возможности использования глицина при производстве вареных колбас [Електронний ресурс] / В. Ю. Лызова, Л. У. Войцеховская // Продовольчі ресурси. - 2015. - № 5. - С. 72-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2015_5_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 259.583 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського